Πάφος FC: Σε 24 ώρες τα αποκαλυπτήρια της ομάδας μας

Πάφος FC: Σε 24 ώρες τα αποκαλυπτήρια της ομάδας μας

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Πάφου, ενόψει της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής με τον Εθνικό στο Δασάκι.

Για την παφιακή ομάδα θα είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι.


Η ομάδα είναι νέα ουσιαστικά, με πολλά νέα πρόσωπα και για την ώρα άγνωστης δυναμικότητας. Βεβαίως, οι παράγοντες της ομάδας έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για τη φετινή περίοδο. Πλέον το γήπεδο θα είναι καθρέφτης και εκεί θα φανεί τι μπορεί να πετύχει.

Στόχος πάντως είναι να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό στοχεύει νίκη και τρεις βαθμούς κόντρα στον Εθνικό. Ένα ξεκίνημα με το δεξί θα δώσει άλλον αέρα στους παίκτες και ενθουσιασμό στον κόσμο, από τη στιγμή που η Πάφος προέρχεται από τη δεύτερη κατηγορία.

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές, με την τεχνική ηγεσία να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή της.

Στο πρόγραμμα δίνεται πλέον περισσότερη έμφαση στην τακτική, καθώς και στις στημένες φάσεις.

Ο Λούκα Έλσνερ ζητά από τους παίκτες του συνεχή κίνηση με ή χωρίς την μπάλα και θέλει η ομάδα του να έχει ολοκληρωτική κατοχή μπάλας στο παιχνίδι.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε ο 20χρονος μέσος Γιώργος Χριστοδούλου, που ήρθε στην ομάδα με υποσχετική από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχει και ο τερματοφύλακας Leonard Aggoune και αν ικανοποιήσει θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Γιαν Κόπριβετς. Ο 19χρονος κίπερ πέρσι αγωνίστηκε στη Β΄ ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή: Πολίτης