Πάφος FC: Στόχος το τρίποντο με Σαλαμίνα

Πάφος FC: Στόχος το τρίποντο με Σαλαμίνα

Στην Πάφο ρίχνουν το βάρος στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα την ερχόμενη Κυριακή εντός έδρας, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του β΄ ομίλου, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Οι παίκτες επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις μετά και το τετραήμερο ρεπό λόγω των γιορτών του Πάσχα. Ο προπονητής Στίβεν Πρέσλι και οι παίκτες του πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά, ξεκινώντας τη σκληρή δουλειά για την τελική στροφή του πρωταθλήματος.


Η Πάφος φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα σε ένα παιχνίδι όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Πέραν του τιμωρημένου Γεράσιμου Φυλακτού, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Την ίδια ώρα η προσοχή είναι στραμμένη και στον θεσμό του κυπέλλου. Η Πάφος, που είναι στα ημιτελικά του θεσμού, θα μάθει τον αντίπαλο της την Πέμπτη όπου θα διεξαχθεί η διαδικασία της κλήρωσης.

Σίγουρα ο θεσμός κεντρίζει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, ενώ και για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, ο θεσμός αυτός τους ντομπάρει, που θέλουν να παίξουν και να διακριθούν με την ομάδα της Πάφου.

Για την Πάφο αυτός ο θεσμός είναι ξεχωριστός και αν καταφέρει και κάνει το βήμα παρακάτω και βρεθεί στον τελικό, θα είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία, ύστερα από μια αποτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα, με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και στην προτελευταια θέση σήμερα του β΄ ομίλου στο πρωτάθλημα.

Πηγή: Πολίτης