Πάφος FC : Συνεχίζουμε ενωμένοι

Πάφος FC : Συνεχίζουμε ενωμένοι

Pafos FC
Official Site of Pafos FC
Greek
English (UK)
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική News Ανακοίνωση Πάφος FC : Συνεχίζουμε ενωμένοι
Ανακοίνωση Πάφος FC : Συνεχίζουμε ενωμένοι
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: NEWS

Η Διοίκηση της ΠΑΦΟΣ FC βιώνει αυτήν την κατάσταση όπως όλοι οι οπαδοί της ομάδας μας. Τα τελευταία αποτελέσματα έχουν επηρεάσει η αδυναμία στην επίτευξη τέρματος από την επιθετική γραμμή και η απουσία επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Ωστόσο το Σωματείο μας δεν έχει σκοπό να προβεί σε βιαστικές αποφάσεις οι οποίες θα παρέπεμπαν σε κινήσεις πανικού.


– Η Διοίκηση της ΠΑΦΟΣ FC εκφράζει την πλήρη υποστήριξη της προς τον προπονητή μας κ. Λούκα Έλσνερ, – όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Χρήστος Γλυκύς.

– Η ομάδα μας περνάει μια δύσκολη περίοδο αλλά με το άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου ελπίζουμε πως τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ένας νεοφερμένος ποδοσφαιριστής ήδη έλαβε χρόνο συμμετοχής για την ΠΑΦΟΣ FC στην 19η αγωνιστική και φάνηκε πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Οι διεργασίες για συνεργασία με άλλους παίκτες δε σταματάνε μέρα και νύχτα. Δεν έχουμε περιθώριο λάθους. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι 30 παίκτες στο ρόστερ μας ήταν ένα λάθος. Τώρα θέλουμε να ζητήσουμε από τους οπαδούς μας να στηρίξουν την ομάδα και σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Αν μην ξεχνάμε πως ως Παφίτες φίλαθλοι μάθαμε στα δύσκολα και θα τα καταφέρουμε.