Πάφος FC: Σύντομα θα μιλάει Ρώσικα!

Πάφος FC: Σύντομα θα μιλάει Ρώσικα!

Στις 20 Μαρτίου αναμένεται στην Κύπρο ο Ρώσος επιχειρηματίας Σεργκέι Λομάκιν για τις τελικές επαφές και οριστικοποίηση της συμφωνίας για να αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Πάφος FC. Ως γνωστόν ο ΚΟΑ άναψε το πράσινο φως και το ενοικιαστήριο για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις θα είναι στο όνομα της Πάφος FC μέχρι το 2023, με προοπτική ανανέωσης.

Η συμφωνία ανάμεσα στον Ρώσο επιχειρηματία και την Παφιακή ομάδα προνοεί δεκαετή διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, τη διαχείριση των γηπεδικών εγκαταστάσων αλλά και των ακαδημιών. Όλα αυτά έχουν συμφωνηθεί μέσω των νομικών συμβούλων και θα τεθούν σε γενική συνέλευση για να παρουσιαστούν και να αναλυθούν εκτενώς στα μέλη.


Ακολούθως θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση στο τέλος Μαρτίου για να ενημερωθούν τα μέλη και να δώσουν την έγκρισή τους, έτσι ώστε να αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Ρώσος επιχειρηματίας. Θα ορίσει διοικητικό συμβούλιο, εκτελεστικό πρόεδρο και όλα τα συναφή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αν και έχει ήδη εξασφαλιστεί η άνοδος στην Α’ κατηγορία, η ομάδα θέλει να συνεχίσει έως και την τελευταία αγωνιστική τα νικηφόρα αποτελέσματα, κλείνοντας την αγωνιστική περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν και μαθηματικά είναι στο κόλπο του πρωταθλήματος, οι ελπίδες είναι ελάχιστες μιας και η Αλκή απέχει τέσσερις βαθμούς και ενώ έχουν μείνει μονάχα δύο αγώνες.

Πηγή: Πολίτης