Πάφος FC: Τα “πήραν” οι Ρώσοι και ξεκίνησαν εκκαθαρίσεις

Πάφος FC: Τα “πήραν” οι Ρώσοι και ξεκίνησαν εκκαθαρίσεις

Ανακατατάξεις προκύπτουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Πάφος FC. Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής Λοράν Ντιζό αποτελεί παρελθόν, κάτι που προανήγγειλε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Ρομάν Ντούμποβ.

Αποτυχία θεωρήθηκε το γεγονός ότι ο Ρώσος μέσος Ντορμπίσκι ήρθε και ύστερα από δεκαπέντε μέρες ζήτησε και αποχώρησε από την ομάδα, ενώ ο Βάλντο φαίνεται ότι δεν είναι ο παίκτης που χρειαζόταν αυτή τη στιγμή.


Παρελθόν και ο Ρώσος αθλητικός διευθυντής Aντόν Εβμένοφ αφού του χρεώθηκε η αποτυχημένη πορεία των προηγούμενων τριών μηνών.

Οι Ρώσοι ιδιοκτήτες θεωρούν επιβεβλημένο και απαραίτητο να δοθεί η κατάλληλη προσοχή και εκπαίδευση στους νέους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και σύντομα αναμένονται να γίνουν τομές και στην ακαδημία.

Στην Πάφο άφησαν πίσω ό,τι έγινε με το ΑΠΟΕΛ και η προσοχή είναι στον κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τη Δόξα στο Μακάρειο.

Η νίκη είναι μονόδρομος και οποιονδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό. Η προετοιμασία συνεχίζεται, με το βάρος να πέφτει στη φυσική κατάσταση και στην τακτική από τον Σκωτσέζο τεχνικό Στίβεν Πρέσλι.

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Ντομίγκες και Χόριτς. Δύσκολα όμως θα προκύψουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.

Ο Πρέσλι ζήτησε ακόμη περισσότερη προσπάθεια, συνεχές πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο και πάθος στο παιχνίδι.

Πηγή: Πολίτης