Πάφος FC: Χάνει τη σαιζόν ο Μπεριγκό;

Πάφος FC: Χάνει τη σαιζόν ο Μπεριγκό;

Άσχημα τα νέα για τον Κεβίν Μπεριγκό και την Πάφος FC. O Γάλλος επιθετικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα, αφού υπέστη ρήξη χιαστών συνδέσμων και θα χρειαστεί να μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και η παφιακή ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του για αρκετό καιρό. Οι γαλάζιοι χάνουν έναν έμπειρο και πολύτιμο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μαζί με τον επίσης τραυματία Κόπριβετς ήταν οι δυο μοναδικοί από τους βασικούς που ήταν και την περασμένη σεζόν στο συγκρότημα του Στίβεν Πρέσλι.


Ο τελευταίος καλείται να βρει τις λύσεις στην επίθεση με άλλους ποδοσφαιριστές του και ήδη ετοιμάζει τις αλλαγές, με τις οποίες θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική τη Νέα Σαλαμίνα στη Λάρνακα. Ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει τους Λουλίνια, Νέμετς, Ζαχαρίου, Πολίτσι και Ράσιτς για την επιθετική γραμμή και με αυτούς θα πάει στα επόμενα παιχνίδια.

Στο τελευταίο παιχνίδι ειδικότερα, οι Ράσιτς και Νέμετς έδειξαν ότι μπορούν να συνθέσουν δυνατό επιθετικό δίδυμο. Αύριο θα αρχίσει η προετοιμασία για τη συνέχεια, αφού χθες δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

Πηγή: Goal-Φιλελεύθερος