Πάφος FC: Ψάχνουν το RESTART αλλά και… εκδίκηση με Εθνικό

Πάφος FC: Ψάχνουν το RESTART αλλά και… εκδίκηση με Εθνικό

Στην Πάφο… μάζεψαν τα κομμάτια τους από τη βαριά ήττα που δέχθηκαν από τον Απόλλωνα (6-0) και κοιτούν τη συνέχεια.

Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές έκαναν την αυτοκριτική τους και γύρισαν σελίδα αφού στο προσκήνιο βρίσκεται το παιχνίδι με τον Εθνικό στο «Στέλιος Κυριακίδης», όπου οι βαθμοί θα μετρήσουν διπλά.


Με νίκη θα «σκοτώσουν» τον αντίπαλό τους και οι ίδιοι θα κάνουν το πλέον αποφασιστικό βήμα προς τη σωτηρία από τη 15η αγωνιστική.

Επίσης, με την εικόνα που δείχνει η Ομόνοια, τους δίνει ελπίδες ακόμα και για την εξάδα και έτσι υπάρχει ακόμα ένας επιπρόσθετος λόγος να πάρουν το τρίποντο. Το παιχνίδι αυτό πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία και αυτό το μήνυμα θέλει να περάσει ο πρόεδρος Χρίστος Γλυκύς αλλά και η τεχνική ηγεσία στους παίκτες.

Ο Λούκας Έλσνερ ανέλυσε σε βάθος τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και συνέστησε προσοχή στους ποδοσφαιριστές του.

Τους ζήτησε να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά, ενώ παράλληλα τους έστειλε το μήνυμα ότι δεν έγιναν υπερομάδα από τη μια στιγμή στην άλλη και πρέπει να σοβαρευτούν ενόψει της συνέχειας για να εκπληρώσουν τους φετινούς στόχους.

Επίσης, τους χτύπησε το καμπανάκι να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο αφού είναι επικίνδυνος, παρά το γεγονός ότι δεν πήρε τους βαθμούς που άξιζε.

Να σημειωθεί ότι ο Εθνικός πέτυχε τη μοναδική του νίκη με την Πάφο (3-0) και ψάχνουν παράλληλα στο παιχνίδι του Σαββάτου μία… μικρή εκδίκηση.

Επάνοδος Φυλακτού

Στις χθεσινές ασκήσεις ο Λούκας Έλσνερ δούλεψε σε θέματα τακτικής προσέγγισης με τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα προσαρμογής.

Ενόψει Εθνικού επιστρέφει ο Γεράσιμος Φυλακτού που ήταν τιμωρημένος, του οποίου η απουσία ήταν εμφανής στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Πηγή: Πολίτης