Παμπάφιος συναγερμός για τον αγώνα απέναντι στον Εθνικό

Παμπάφιος συναγερμός για τον αγώνα απέναντι στον Εθνικό

Η ομάδα μας επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα CYTA 2017-18 και την 15η αγωνιστική.

Η ΠΑΦΟΣ FC καλείται να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας σε μία αναμέτρηση στην οποία η νίκη θεωρείται μονόδρομος για πολλούς λόγους. Η παρουσία του Παφίτη φίλαθλου είναι επιβεβλημένη έτσι ώστε ο κόσμος της ομάδας μας να γίνει ο 12ος παίκτης, ο οποίος θα ωθήσει τους ποδοσφαιριστές μας στην κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος θέλει επιτακτικά τη νίκη.


Αυτήν την αγωνιστική πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να γεμίσουμε το στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” δίνοντας το σύνθημα για ακόμη μια νίκη , η οποία θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Η Διοίκηση της ομάδας έχει αποφασίσει όπως για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα υπάρχει Γενική Είσοδος €5! Δεν υπάρχει καμία λοιπόν δικαιολογία!

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει από σήμερα Πέμπτη 7/12/2017 στο Οίκημα του Σωματείου μας ‘’PAFOS HOUSE’’.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 9/12/2017 στις 18.00 στο Στάδιο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’.

*Στις κερκίδες του ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ θα βρίσκεται αντιπροσωπεία του Ιδρύματος ‘’Μαργαρίτας Λιασίδου’’ για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος, η κάθε εισφορά μας είναι πολύτιμη!

Ωράριο προπώλησης:

  • Πέμπτη 7/12 – 15.00-17.00
  • Παρασκευή 8/12 – 10.00-17.00
  • Σάββατο 9/12 – 10.00-15.00

Εισιτήρια θα προπωλούνται στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 17.00.

Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους την Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι του Εθνικού Άχνας την Ανατολική.

Γενική είσοδος 5 ευρώ. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας PREMIUM και VIP θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας STANDARD και WOMEN, θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από τις εισόδους 2 και 3, δεξιά και αριστερά της κεντρικής κερκίδας και ΔΕΝ θα επιτρέπεται η διέλευση τους στη κεντρική κερκίδα.

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.

Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιαδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας.