Παραδέχθηκε ο 51χρονος τις διαρρήξεις – Ποια κατονομάζει

Παραδέχθηκε ο 51χρονος τις διαρρήξεις – Ποια κατονομάζει

Την άκρη του νήματος για διαλεύκανση τεσσάρων υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου κατά τον τελευταίο μήνα, πιστεύουν ότι βρήκαν οι ανακριτές, μετά τη σύλληψη 51χρονου κατοίκου Πάφου.

Ο 51χρονος συνελήφθη χθες, δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του, για διάρρηξη κατοικίας και κλοπής που διαπράχθηκε στην Πάφο στις 27 Οκτωβρίου.


Ανακρινόμενος ο 51χρονος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη και άλλων τεσσάρων παρόμοιων υποθέσεων, που διαπράχθηκαν στην Πάφο και τη Γεροσκήπου, μεταξύ της 1ης Οκτωβρίου και την 6ης Νοεμβρίου.

Ο 51χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εναντίον του εξεδόθη διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, ο ύποπτος παραδέχθηκε μετά τη σύλληψη του τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών σε Πάφο και Γεροσκήπου, τρεις σε κατοικίες και μια σε εστιατόριο. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο επίσης, στην κατοχή του υπόπτου βρέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά. άνω τω ν 12 χιλιάδων ευρώ και άλλα αντικείμενα που εξετάζεται κατά πόσο είναι προιόντα των διαρρήξεων αυτών.

Ο 51χρονος κατονόμασε επίσης 17χρονη κοπέλα από την Πάφο ως συνεργό του στις διαρρήξεις αυτές. Εναντίον της 17χρονης έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου