ΠΑΦΟΣ 2015 – ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

Οποιος βρέθηκε στις μεγάλες συγκεντρώσεις του κόσμου κατά την φάση της διεκδίκησης της Πάφος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, ούτε στους χειρότερους του Εφιάλτες δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που συμβαίνει σήμερα.

Μια Πορεία στο ΠΟΥΘΕΝΑ.


Τίποτε ΔΕΝ έχει γίνει, τίποτα ΔΕΝ γίνεται και τίποτα ΔΕΝ φαίνεται ότι θα γίνει στο διάστημα που απέμεινε.

Το τελευταίο παράθυρο ευκαιρίας για την Πάφο φαίνεται ότι κλείνει ερμητικά.

Υποτίθεται – τουλάχιστον έτσι εξαγγελλόταν προεκλογικά – ότι μέσα του Μαρτίου θα δίνονταν τα 25 εκατομμύρια για τα έργα του 2017, ώστε να υπάρχει το αναγκαίο χρονικό περιθώριο να υλοποιηθούν.

Πού είναι η αντίδραση σας κύριοι του Δημοτικού συμβουλίου;

Πού είναι η φωνή σου κύριε Φαίδωνος, που προεκλογικά ΔΕΝ άφηνες το μικρόφωνο και τώρα τηρείς σιγήν ιχθύος; Γιατί δεν διαμαρτύρεσαι στους Πολιτικούς σου προιστάμενους για την παρελκυστική τους τακτική; Ετσι είναι ο «Ανεξάρτητος» Υποψήφιος, να φοβάται ότι θα εκθέσει το Κόμμα του;

Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει μεθόδευση;

Πού είναι το Οραμα για την Πάφο που μας αξίζει;

Δυστυχώς αγαπητοί φίλοι, από πλευράς «Αρχόντων» ΔΕΝ γίνεται τίποτα. Οδηγούμαστε σε μια πανηγυρική αποτυχία και ένα διεθνές ρεζίλεμα.

Φανταστείται ότι μέχρι σήμερα όχι μόνο ΔΕΝ έχουμε ένα Δημοτικό Θέατρο αλλά ΔΕΝ έχουμε ούτε στον ορίζοντα τίποτα αφού η Ανακαίνιση του Μαρκιδείου περνά από τις αίθουσες του δικαστηρίου Ενοικιάσεων με χρονικό ορίζοντα το 2019 !!!!! (Και η Στατική Μελέτη της οροφής του έχει εξαφανιστεί από τον φάκελλο του Δήμου !)
Με ένα τέως Δήμαρχο Κατάδικο και ένα δεύτερο τέως Δήμαρχο Υπόδικο, όχι η «Πάφος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017» δεν πρόκειται να γίνει , αλλά μάλλον η «Καταδικαστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017» μας απέμεινε…

Για την Κίνηση για τη Σωτηρία της Πάφου

Μιχάλης Χατζημιτσής, Πρόεδρος
Βαγγέλης Μαυρονικόλας, Γραματέας