Πενθήμερη κράτηση στον 30χρονο και τον 37χρονο για την υπόθεση ληστείας στην Κάτω Πάφο

Διάταγμα κράτησης πέντε ημέρων εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου


εναντίον δύο προσώπων, 30 και 37 χρόνων από τη Ρουμανία τα οποία συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας.

Το περιστατικό συνέβηκε σύμφωνα με την αστυνομία, όταν τρία πρόσωπα που είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια εισήλθαν στην κατοικία 23χρονου που βρίσκεται στην Κάτω Πάφο αφού προηγουμένως παραβίασαν παράθυρο.

Στην συνέχεια, οι δράστες έκλεψαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και εγκατέλειψαν την κατοικία στην οποα εκείνη την στιγμή βρισκόταν ο 23χρονος μαζί με την σύζυγο του και δύο φίλες της .

Όταν ο 23χρονος τους αντιλήφθηκε προσπάθησε να τους ακολουθήσει με στόχο να τους ακινητοποιήσει .

Τα τρία πρόσωπα κατάφεραν και μπήκαν στο αυτοκίνητο το οποίο οδήγησαν προς τον 23χρονο , και τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού του.

Μετά την ενημέρωση της αστυνομίας , μέλη της δύναμης μετέβηκαν στην περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν τα δύο πρόσωπα ηλικίας 30 και 37 χρόνων τα οποία συνελήφθησαν , ωστόσο ανακρινόμενα , αρνήθηκαν κάθε ανάμειξη με την υπόθεση, και έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς , οι οποίοι διερευνώνται .

Ο 23χρονος στην συνέχεια μετέβη στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. Πάφου και αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/