Περίπου 30.000 ευρώ απέσπασαν οι δράστες της ένοπλη ληστείας στην Τίμη

Περίπου 30.000 ευρώ απέσπασαν οι δράστες της ένοπλη ληστείας στην Τίμη

Δεν υπερέβαινε το ποσό των 30.000 ευρώ η λεία των δραστών της ληστείας που διαπράχθηκε στις 08:30 το πρωί σε υποκατάστημα της ΣΠΕ Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου στην Τίμη, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Στην τράπεζα την ώρα της ληστείας βρίσκονταν δύο γυναίκες υπάλληλοι και ένας πελάτης.


Σημειώνεται ότι η τράπεζα άρχισε τις εργασίες της γύρω στις 07:45 το πρωί .

Η Αστυνομία άρχισε τη λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα που καλεί στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων προκειμένου να οδηγηθεί στη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, οι δύο δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο του υποκαταστήματος, κρατώντας ο ένας στρατιωτικό τυφέκιο και ο δεύτερος κυνηγετικό κοντόκαννο όπλο.

Με την απειλή των δύο όπλων, οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν τις 30 περίπου χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία της τράπεζας και να τραπούν σε φυγή με συγκεκριμένο όχημα.

Το όχημα που αναζητείται είναι μάρκας Hyundai, καφέ χρώματος, με αριθμούς εγγραφής LAR046  και ο ιδιοκτήτης του φέρεται να το άφησε σε χώρο στάθμευσης πλησίον του αεροδρομίου Πάφου και ακολούθως να αναχώρησε για διακοπές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γίνονται προσπάθειες εντοπισμού του οχήματος  που όπως διαφάνηκε κλάπηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, με την βοήθεια ελικοπτέρου, προσπαθούν με εκτεταμένες έρευνες να εντοπίσουν το κλεμμένο όχημα.

Πηγή: Πολίτης