Περίπου 80 οικογένειες εξυπηρετεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Γεροσκήπου

Περίπου 80 οικογένειες εξυπηρετεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Γεροσκήπου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγάπης του Δήμου Γεροσκήπου αποτελεί μια ανάγκη που προέκυψε στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του και επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας του ΔΗΚΟ στο Δ. Γεροσκήπου Κυριάκος Χατζηβασίλης.

Ο κ. Χατζηβασίλης εκτίμησε ότι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγάπης επιτελείται σημαντικό έργο ενώ αυτή την στιγμή – όπως είπε- εξυπηρετεί 75 με 80 οικογένειες.


Ο Δήμος, συνέχισε, στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς έχει προβλέψει ένα κονδύλι ύψους 20 χιλ. ευρώ από τα ταμεία και επιπρόσθετα από διάφορες χορηγίες που λαμβάνει τόσο από άτομα όσο και οργανισμούς.

Επεσήμανε ακόμη πως αρκετοί δημότες της Γεροσκήπου προσφέρουν στο Παντοπωλείο Αγάπης του Δήμου Γεροσκήπου είτε από την παραγωγή τους, είτε με δικά τους έξοδα, τρόφιμα.

Επίσης, γίνονται προσπάθειες μέσω των διαφόρων υπεραγορών στις οποίες τοποθετούνται καλάθια στα οποία συγκεντρώνονται ποσότητες τροφίμων για τη συντήρηση των ευπαθών οικογενειών στα δημοτικά όρια της Γεροσκήπου.

Ο κ. Χατζηβασίλης ανέφερε πως και η εκκλησία επίσης έχει και αυτή το δικό της μερίδιο σ’ αυτή την προσπάθεια.

“Πιστεύουμε ότι προσφέρουμε αρκετή ικανοποιητική βοήθεια στους συνδημότες μας γιατί έχουν ανάγκη αυτή την στιγμή ένεκα της κρίσης που διέρχεται ο τόπος, κατέληξε”.

Παρατήρησε ωστόσο, πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί για όσο χρειάζεται.