Πλοιάριο τραυμάτισε λουόμενο στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας

Πλοιάριο τραυμάτισε λουόμενο στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας

Ατύχημα στη θαλάσσια περιοχή Πέγειας σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα. Τουριστικό σκάφος που εκτελεί κοντινές κρουαζιέρες στις ακτές της Πάφου, χτύπησε και τραυμάτισε λουόμενο στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας, με τον τραυματία να έχει μεταφερθεί ήδη στο Νοσοκομείο Πάφου για νοσηλεία.

Οι αρχικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ευτυχώς ο άτυχος λουόμενος δεν τραυματίσθηκε τόσο σοβαρά ώστε να κινδυνεύει η ζωή του.


Σύμφωνα με δηλώσεις στον «Φ» του υπεύθυνου του ΤΑΕ Πάφου, υπαστυνόμου Μιχάλη Ιωάννου, το ατύχημα συνέβη όταν το τουριστικό σκάφος παρέλαβε επιβάτες για κρουαζιέρα στην περιοχή του Ακάμα από το λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας.

Κατά τον απόπλουν του σκάφους ωστόσο και ενώ αυτό κατευθυνόταν από το λιμανάκι στα ανοιχτά, υπό συνθήκες που διερευνόνται τραυμάτισε λουόμενο ο οποίος ήταν την ώρα εκείνη εντός της θάλασσας στην πορεία του σκάφους.

Τραυματίας είναι Ουκρανός τουρίστας, ηλικίας 50 ετών, ο οποίος έγινε αμέσως αντιληπτός από τους υπεύθυνους του σκάφους και άλλους επιβάτες. Αμέσως περισυνελλέγει από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκε στο μεταξύ στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο άτυχος λουόμενος είχε τις αισθήσεις του μετά το ατύχημα, φέροντας τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, κυρίως στα πλευρά.

Η Αστυνομία, τόνισε ο κ. Ιωάννου, συνεχίζει τις έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου