Πρέσλι: Ευχή όλων να έρθει στην Πάφο το τρόπαιο!

Πρέσλι: Ευχή όλων να έρθει στην Πάφο το τρόπαιο!

Πανευτυχής ο Στίβεν Πρέσλι δεν δίστασε να δώσει μια μεγάλη υπόσχεση. «Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες και με τους οπαδούς μας. Για άλλη μια φορά υπόσχομαι ότι θα κερδίσουμε το κύπελλο».

Για το παιχνίδι είπε: «Σέβομαι απίστευτα την Δόξα. Είναι δύσκολη ομάδα να την αντιμετωπίσεις, με πολύ καλή τακτική και οργάνωση. Αποτελεί μεγάλη απειλή στις αντεπιθέσεις. Και στις τρεις περιπτώσεις που την έχω αντιμετωπίσει μας έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή η Πάφος. Δεν παίξαμε με ένταση και ενέργεια που χαρακτηρίζει την ομάδα μου. Ζήτησα κάποια συγκεκριμένα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο και για άλλη μια φορά οι παίκτες τα εφάρμοσαν στο γήπεδο».


Ο προπονητής της Δόξας, Λούκας Χατζηλούκας, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, πρόσθεσε: «Τα παιδιά το πάλεψαν. Προσπάθησαν όσο μπορούσαν και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Θεωρώ ότι στο β’ ημίχρονο η Πάφος ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε την πρόκριση. Εύχομαι η Πάφος φέτος να κατακτήσει ένα τίτλο. Η Πάφος το χρειάζεται εδώ και χρόνια».

Πηγή: Πολίτης