Πρέσλι: Πισωγύρισμα η ήττα

Πρέσλι: Πισωγύρισμα η ήττα

Πισωγύρισμα χαρακτήρισε την ήττα (0-1) της Πάφος FC από τον Ερμή ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Πρέσλι, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης».

«Κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Είμαστε απογοητευμένοι από την απόδοση μας. Δεν δέχομαι να χάνουμε στην έδρα μας. Πρέπει να μάθουμε να υπερασπιζόμαστε το γήπεδο μας.


Κάναμε αρκετά βήματα μπροστά και η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών είναι εξαιρετική. Είναι το πρώτο πισωγύρισμα και θα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε θετικά», σχολίασε ο Σκωτσέζος προπονητής.

Στον αντίποδα, ο ομόλογος του στον πάγκο των «φτεροπόδαρων» Κώστας Καϊάφας μόνο φειδωλός σε επαίνους δεν ήταν αναφορικά με την προσπάθεια της ομάδας του.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα καλό αντίπαλο, ίσως τον καλύτερο στο γκρουπ. Ξέραμε ότι θα είχαν κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και αυτό το εκμεταλλευτήκαμε. Ήμασταν καλύτεροι και μπορούσαμε να σκοράρουμε από το πρώτο ημίχρονο.

Τα καταφέραμε με μια στημένη φάση στα αρχικά στάδια του δευτέρου ημιχρόνου. Μπράβο στους παίκτες μου που πήραν μια εκτός έδρας».

Για την αντίπαλο ομάδα δήλωσε τα ακόλουθα: «Εύχομαι καλή συνέχεια στην Πάφο και καλή τύχη στο κύπελλο. Ελπίζω να το κατακτήσει γιατί είναι το αουτσάιντερ».

Πηγή: Πολίτης