Προβλήματα της Γεροσκήπου συζήτησαν ΚΟΤ και Δημόσια Έργα

Προβλήματα της Γεροσκήπου συζήτησαν ΚΟΤ και Δημόσια Έργα

Θέματα που απασχολούν τον Δήμο Γεροσκήπου συζήτησε ο Δήμαρχος Μιχάλης Παυλίδης κατά τις επαφές του με το Τμήμα Δημοσίων Έργων και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού στη Λευκωσία.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως στο Τμήμα Δημοσίων Έργων συζητήθηκε το θέμα των κυκλικών κόμβων που βρίσκονται ο ένας παρά την πολιτιστική κίνηση Γεροσκήπου και ο δεύτερος παρά το παλιό ΚΕΝ Γεροσκήπου. Συζήτησε επίσης και το οδικό δίκτυο μήκους περίπου 500 μέτρων που συνδέει το αεροδρόμιο Πάφου με την παραλιακή περιοχή της Γεροσκήπου.


Στο πλαίσιο της συνάντησης, είπε ο κ. Παυλίδης, αποφασίστηκε όπως αρχές Οκτωβρίου προχωρήσουν τα Δημόσια Έργα στην προκήρυξη προσφορών, με στόχο την προώθηση και υλοποίηση της κατασκευής των συγκεκριμένων έργων.

Αυτά τα τρία έργα, συμπλήρωσε, έχουν ενταχθεί στους προϋπολογισμούς του Κράτους και τα Δημόσια Έργα θα προκηρύξουν προσφορές την 2η εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Σε σχέση με τις επαφές του με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως συζητήθηκε κατά πόσο είναι δυνατό να προχωρήσει η Τοπική Αρχή στην κατεδάφιση του υφιστάμενου κέντρου στη Δημοτική Πλαζ Γεροσκήπου με στόχο την κατασκευή ενός σύγχρονου χώρου στη συγκεκριμένη περιοχή.

Στόχος μας, είπε, είναι η αναβάθμιση της παραλιακής περιοχής και η δημιουργία ενός νέου κέντρου στη Δημοτική Πλαζ της Γεροσκήπου, που να είναι ελκυστικό για όλους.

Πηγή: ΚΥΠΕ