Προβολή στις Βαλτικές η Τουριστική Πάφος – Λιθουανία και Λετονία λόγω πτήσεων

Προβολή στις Βαλτικές η Τουριστική Πάφος – Λιθουανία και Λετονία λόγω πτήσεων

Στις Βαλτικές μεταβαίνουν την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου


αντιπροσωπεία της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και ξενοδόχοι για σειρά παρουσιάσεων/εργαστηρίων.

Συγκεκριμένα στην αποστoλή θα συμμετέχουν ο κος Ν. Χατζηγεωργίου, Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου καθώς και αρκετοί ξενοδόχοι της Επαρχίας ενώ τα εργαστήρια/παρουσιάσεις θα διεξαχθούν στις 26 και 27 Νοεμβρίου στην πόλη Vilnius της Λιθουανίας και στην Ρήγα-Λετονίας αντίστοιχα, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου

Στο κάθε εργαστήρι αναμένονται πέραν των 50 τουριστικών πρακτόρων/παραγόντων ενώ από τις ήδη επαφές που έγιναν αλλά και από τις προσκλήσεις που έχουν σταλεί διαφάνηκε έντονο ενδιαφέρον για την Πάφο.

Η όλη προσπάθεια, προστίθεται στην ανακοίνωση, εντάσσεται στα πλαίσια των κοινών ενεργειών των φορέων και επιχειρηματιών της Πάφου, με την στήριξη του Κ.Ο.Τ για προσέλκυση τουρισμό σε ολόχρονη βάση, ενώ οι συγκεκριμένες χώρες έχουν επιλεγεί λόγω ικανοποιητικής αεροπορικής σύνδεσης με απευθείας πτήσεις Λιθουανίας-Πάφος και Ρήγα-Λάρνακας.    

Κατά την διάρκεια των εργαστηρίων και του δείπνου, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους τουριστικούς πράκτορες αλλά και μέσα από τις οπτικοακουστικές παρουσιάσεις που θα διεκπεραιώσουν θα δώσουν την δυνατότητα στους τουριστικούς πράκτορες να εξοικειωθούν ακόμη καλύτερα στο τι έχει να προσφέρει η τουριστική Πάφος.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου θεωρεί ότι η αγορά των Βαλτικών, κυρίως λόγω της ολόχρονης αεροπορικής σύνδεσης που έχει με Κύπρο, ικανοποιητικής ξενοδοχειακής υποδομής και ανταγωνιστικών πακέτων, αλλά και ήπιο χειμώνα με πλούσιες δραστηριότητες μπορεί να εξυπηρετηθεί από την Πάφο ολόχρονα και ιδιαίτερα την χειμερινή περίοδο .

ΚΥΠΕ/ΚΠ/