Προσπαθούσε να σπάσει το φράγμα του ήχου;

Προσπαθούσε να σπάσει το φράγμα του ήχου;

Με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 198 χιλιομέτρων οδηγούσε σήμερα το πρωί 22χρονος στον υπεραστικό δρόμο Πάφου-Λεμεσού με κατεύθυνση τη Λεμεσό. Όταν εντοπίστηκε παρέλειψε να σταματήσει στο σήμα μέλους της Αστυνομίας, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε και παρουσιάστηκε στο Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού, όπου και παραδέχθηκε το αδίκημα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, στη σύλληψη ενός οδηγού προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, σχετικά με υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος με υπερβολική ταχύτητα. Πρόκειται για νεαρό, ηλικίας 22 ετών, ο οποίος οδηγούσε το όχημά του με ταχύτητα 198 χιλιόμετρα/ώρα, αντί 100 χιλιόμετρα/ώρα.


Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 9.40 το πρωί σήμερα από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, τα οποία διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, να κινείται με την πιο πάνω ταχύτητα στον υπεραστικό δρόμο Πάφου – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Όταν έγινε σήμα στον οδηγό να σταματήσει, αυτός παρέλειψε να το πράξει, ενώ αργότερα κλήθηκε και προσήλθε στα Γραφεία του Τμήματος Τροχαίας Λεμεσού, όπου παραδέχθηκε τη διάπραξη των τροχαίων αδικημάτων.

Ακολούθως, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα. Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.