Προσωπικότητες τιμήθηκαν στην εκδήλωση των 50χρονων του ΕΒΕ Πάφου

Προσωπικότητες του επιχειρηματικού γίγνεσθαι για την διαχρονική προσφορά τους στην ανάπτυξη της Πάφου


και της οικονομίας γενικότερα, τιμήθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΕΒΕ Πάφου με την ευκαιρία των εορτασμών των 50 χρόνων λειτουργίας του Επιμελητηρίου Πάφου, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Στην εκδήλωση, όπως αναφέρεται , τιμήθηκαν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Αναστασιάδης, για την διαχρονική προσφορά του στην δημόσια ζωή και για τις άοκνες προσπάθειες του για ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας. Το ΚΕΒΕ, μέσω του Προέδρου του κ. Φειδία Πηλείδη, για την μεγάλη συνεισφορά του στα επιχειρηματικά δρώμενα, την ανάπτυξη της οικονομίας και την Επιμελητηριακή καταξίωση.

Επίσης, για την συμβολή τους στην ανάπτυξη της Επαρχίας Πάφου τιμήθηκαν στην τουριστική ανάπτυξη οι μακαριστοί Αλέκος Μιχαηλίδης και Ανδρέας Πολυνείκης, στον τομέα της ανάπτυξης Γης και Ακινήτων οι κύριοι Μιχαλάκης Λεπτός, Θεόδωρος Αριστοδήμου και Ηλίας Ηλιάδης, στην ανά και στην ανάπτυξη της Βιομηχανίας της Επαρχίας Πάφου οι βιομηχανίες COSMOPLAST και BMSMetalPipes, μέσω των διευθυντών τους κυρίων Χάρη Χ’’Ιωάννου και Ανδρέα Φεττά αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τιμήθηκαν ακόμη προσωπικότητες που ενίσχυσαν και τίμησαν με το έργο τους τον Επιμελητηριακό θεσμό, όπως τα ιδρυτικά μέλη του Επιμελητηρίου ο μ. Αλφρέδος Μαραθεύτης και ο κ. Φειδίας Κυρίλου, οι μακαριστοί Επίτιμοι Πρόεδροι του Επιμελητηρίου Πλάτωνας Αντωνιάδης, Γιάγκος Νικολαΐδης, Λοΐζος Χαβουζάρης, Μιχαλάκης Κονιώτης, Ευάνθης Χ’’Μιτσής, Γιαννάκης Λούκα, καθώς και ο Επίτιμος Πρόεδρος Θεόδωρος Αριστοδήμου, οι πρώην Πρόεδροι του ΕΒΕ Πάφου κύριοι Ανδρέας Δημητριάδης, Θέμης Φιλιππίδης, Κυριάκος Δρουσιώτης και ο νυν Πρόεδρος Γιώργος Λεπτός.

Με ειδικές τιμητικές διακρίσεις για την συμβολή τους στην Επιμελητηριακή καταξίωση τιμήθηκαν , συνεχίζει η ανακοίνωση , οι κύριοι Ανδρέας Καϊσής, Ιδρυτής και Δωρητής του Ταμείου βραβείων/ υποτροφιών Α. Καϊσή του ΕΒΕΠ, ο Επίτιμος Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ κ.Παναγιώτης Λοϊζίδης και ο Γραμματέας Διευθυντής του ΕΒΕΠ κ. Κενδέας Ζαμπυρίνης.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/