“ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ” στις 29 Απριλίου

“ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ” στις 29 Απριλίου

Το Δρ. Γιώτα Δημητρίου – The Dancing Queen foundation είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, λόγω της μεγάλης επιτυχίας της ετήσιας φιλανθρωπικής πορείας “Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιω και να οδηγήσω“, η πορεία θα πραγματοποιηθεί για πρώτη χρονιά στην Πάφο στις 29 Απριλίου, 2018.

Η πορεία έχει σκοπό να προωθήσει τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Η πορεία θα ξεκινήσει από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Γεροσκήπου στις 9 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στο κάστρο. Όλα τα έσοδα της πορείας θα δοθούν στην στήριξη παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, όπως και στην ενημέρωση του κοινού για τα θέματα αυτά.


Το Δρ. Γιώτα Δημητρίου – The Dancing Queen foundation ιδρύθηκε στην μνήμη της Δρ. Γιώτας Δημητρίου από φίλους και συγγενείς. Το όραμά της ήταν να βοηθήσει παιδιά μέσω της ψυχολογίας. Η ζωή της Γιώτας διακόπηκε πρόωρα σε ένα τραγικό ατύχημα εξ αιτίας ενός οδηγού που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Παρόλο που η Δρ. Γιώτα Δημητρίου δεν έζησε για να πραγματοποιήσει το όραμά της, το ίδρυμα συνεχίζει το δικό της όνειρο βοηθώντας μικρά παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Η δική σας συμβολή στηρίζει την δουλειά του ιδρύματος και την εξασφάλιση της συνέχειας του οράματος της Γιώτας.

Η ενίσχυση της εκπαιδευτικής και κλινικής υποστήριξης αποτελεί προτεραιότητα και το ίδρυμα προσπαθεί να επιτύχει τους στόχους του, υποστηρίζοντας προγράμματα, καθώς και συγκεντρώνοντας έσοδα, αλλά και προωθώντας την ευαισθητοποίηση για τα παιδιά με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Τον ερχόμενο Νοέμβρη, το ίδρυμα θα γιορτάζει την 10η ετήσια πορεία στην Λεμεσό και υπόσχεται ότι θα είναι μια αξέχαστη διοργάνωση από την οποία δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Για να συμμετέχετε στην πορεία δηλώστε συμμετοχή στο: www.dancingqueenfoundation.com μέχρι τις 24 Απριλίου. Πληροφορίες στο 25818140

Μεγα Χορηγος: Neapolis University και AV Solutions