Προωθούνται έργα για ανάπτυξη και ευημερία της Επισκοπής

Προωθούνται έργα για ανάπτυξη και ευημερία της Επισκοπής

Η σταθερή ανάδειξη της περιφέρειας και η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του τοπικού πληθυσμού αποτελούν σταθερές προτεραιότητες της κυβερνητικής πολιτικής, δήλωσε η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου.

Μιλώντας η κ. Λάμπρου, στο πλαίσιο της πρώτης πολιτιστικής αυτής εκδήλωσης, με την ονομασία «Τα Μετέωρα» που συνδιοργάνωσαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Επισκοπής, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αποδήμων Επισκοπής, ανέφερε πως στόχος της Επαρχιακής Διοίκησης και του Υπουργείου Εσωτερικών, είναι η υλοποίηση έργων, με ψηλή προστιθέμενη αξία, που να δίνουν ώθηση στην οικονομία και να δημιουργούν θέσεις εργασίας.


Στα πλαίσια αυτά, είπε, προωθούνται φέτος έργα στην Επισκοπή συνολικής αξίας 233.000 ευρώ για βελτίωση δρόμων, αντιπλημμυρικά έργα και δημιουργία μέρους της πλατείας.

Πρόσθεσε πως στα πλαίσια του Προϋπολογισμού για το 2018, έγιναν προτάσεις από πλευράς επαρχιακής διοίκησης για συνολικό ποσό 520.000 ευρώ, για συνέχιση των έργων στα οποία περιλαμβάνεται το έργο κατασκευής της γέφυρας Επισκοπής- Νατάς.

Η γέφυρα, συνολικού κόστους περί τα 400.000 ευρώ που θα αποπερατωθεί το 2019, σημείωσε, θα βελτιώσει τις συνθήκες διακίνησης και την ποιότητα ζωής κατοίκων της περιοχής.

Διαβεβαίωσε πως η Επαρχιακή Διοίκηση θα συμπαρασταθεί σε όλες τις προσπάθειες της κοινοτικής αρχής για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

Πηγή: ΚΥΠΕ