Προώθηση της Πάφου στις Τουριστικές Εκθέσεις Τελ Αβίβ και Σουηδίας

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου


  (Ε.Τ.Α.Π), αριθμός ξενοδόχων και εκπρόσωπος του Δήμου Πάφου στα πλαίσια της συνέχειας των προσπαθειών υλοποίησης του σχεδίου προβολής και προώθηση της τουριστικής Πάφου στο εξωτερικό, συμμετέχουν την ερχόμενη βδομάδα στην έκθεση Ι.Μ.Τ.Μ στο Ισραήλ που πραγματοποιείται στις 11-12 Φεβρουαρίου 2014 στο Τέλ Αβίβ.

Για την συγκεκριμένη αγορά, όπως αναφέρεται, γίνονται προσπάθειες ανάπτυξης της τόσο για την καλοκαιρινή όσο και χειμερινή περίοδο. Επίσης προσπάθειες γίνονται για ενίσχυση της αεροπορικής διασύνδεσης και την προσέλκυση διαφόρων ειδικών τμημάτων της αγοράς με προοπτική, όπως επισκέπτες μικρής διάρκειας, γαμήλιες τελετές, τουρισμό ειδικών ενδιαφερόντων κ.α.

Η αγορά του Ισραήλ για το 2013 ήταν από τις αγορές που παρουσίασαν αύξηση περίπου κατά 10% σε σύγκριση με το 2012 και η πρόσφατη ενίσχυση των πτήσεων προς Λάρνακα για το 2014 ενισχύει τις προοπτικές περαιτέρω ανάκαμψης.

Παράλληλα την ίδια εβδομάδα η Ε.Τ.Α.Π Πάφου θα συμμετάσχει στην εξειδικευμένη έκθεση PanoramaGreece – Cyprusστην Στοκχόλμη-Σουηδίαςαπό τις 14-16 Φεβρουαρίου 2014.

Η σουηδική αγορά για την Πάφο είναι πρώτης προτεραιότητας και παρουσιάζει κάποια θετική κινητικότητα κυρίως από μεριάς διοργανωτών ταξιδίων αλλά και περεταίρω αεροπορικής σύνδεσης. Η τουριστική Πάφος θα συμμετάσχει στην εν λόγω έκθεση με δικό της περίπτερο σε συνεργασία με ξενοδόχους, γκόλφ και Κ.Ο.Τ.

Ήδη για την τρέχουσα περίοδο χειμώνα 2013-2014 , προστίθεται στην ανακοίνωση, έχουν διαφανεί πολύ θετικά αποτελέσματα από την εν λόγω αγορά ιδιαίτερα όσο αφορά την κάθοδο golfersαλλά και επισκέπτες μακράς διάρκειας. Η προοπτική από την αγορά γενικότερα των βορείων χωρών είναι δεδομένη και οι κοινές προσπάθειες θα συνεχιστούν αμείωτα, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/