ΠΣΣΕ: Συλλυπητήρια και συμπαράσταση προς τις οικογένειες των δασοπυροσβεστών

ΠΣΣΕ: Συλλυπητήρια και συμπαράσταση προς τις οικογένειες των δασοπυροσβεστών

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση τους προς τις οικογένειες των δύο ηρώων δασοπυροσβεστών οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος στη μεγάλη πυρκαγιά στη Σολέα.

Παράλληλα, το ΠΣΣΕ συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τους χιλιάδες εθελοντές που έτρεξαν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσε ο καθένας αγνοώντας κάθε κίνδυνο. Οι εθελοντές βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή και οι κάτοικοι του νησιού έδειξαν για ακόμη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής και την αυτοθυσία τους καθώς έτρεξαν κατά εκατοντάδες να συνδράμουν στις όλες προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών και τη διάσωση του φυσικού μας πλούτου.


Το ΠΣΣΕ ευχαριστεί επίσης τους εθελοντές του Σώματος Εθελοντών οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στην έκκληση του συνέδραμαν στο δύσκολο αυτό έργο.

Το ΠΣΣΕ, με επιστολές του προς όλους τους αρμόδιους φορείς, έχει θέσει ήδη την υποδομή του, τις υπηρεσίες, τα προγράμματα και τους εθελοντές του Σώματος Εθελοντών στη διάθεση τους για την αναδάσωση των περιοχών και για ότι άλλο χρειαστεί για την αντιμετώπιση των συνεπειών και επακόλουθων της καταστροφικής αυτής πυρκαγιάς.