Σάρωσαν τα κορίτσια του ΓΣ Κόροιβου

Σάρωσαν τα κορίτσια του ΓΣ Κόροιβου

Εξαιρετικές επιδόσεις σημείωσαν οι αθλήτριες του ΓΣ Κόροιβου


στις ταχύτητες στους πρόσφατους μαθητικούς αγώνες Λυκείων που έγιναν στις 27 με 28 Μαρτίου στην Λευκωσία, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΓΣ Κόροιβου Δήμο Καλλινίκου. Ο κ Καλλινίκου ανέφερε πως οι 61οι Παγκύπριοι αγώνες στίβου σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης διεξήχθησαν από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με το Παγκύπριο Γυμνάσιο και το Γυμνάσιο Αγίας Φυλάξεως στις 27 και 28 Μαρτίου στο Εθνικό στάδιο ΓΣΠ υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού και ήταν αφιερωμένοι στην μνήμη του Αντώνη Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα με τον κ Καλλινίκου ο Γυμναστικός Σύλλογος του Κοροίβου πέτυχε πέντε πρώτες νίκες με την Τζώνη Χατζηιωάννου στα 100 μέτρα με εμπόδια του InternationalSchool, την Δήμητρα Κυριακίδου στα 200 μέτρα του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου , την Ελισάβετ Κλείτου στα 400 μέτρα του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου , τη Χρυστάλα Λαζάρου στα 400 μέτρα με εμπόδια του Λυκείου Πόλεως Χρυσοχούς και την Μιράντα Κυριάκου του Λυκείου Έμπας στα 800 μέτρα.

Επίσης η Άντρια Νέστορος πέτυχε την 1η θέση στο άλμα εις ύψος του Λυκείου Έμπας

Ο κ Καλλινίκου πρόσθεσε επίσης πως στα αγόρια την 1η θέση εξασφάλισε στον ακοντισμό ο Λορέντζο Θεόδωρο Ινγκλις του Λυκείου Έμπας και ο Δημήτρης Κωνσταντίνου εξασφάλισε την 1η στο όκταθλο του Λυκείου Γεροσκήπου. Και οι επτά αθλητές – όπως είπε- ανήκουν στο δυναμικό του ΓΣ Κόροιβου και θα λάβουν μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες Λυκείων που θα γίνουν τον Απρίλιο στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του ΓΣ Κόροιβου ανέφερε ακόμη πως από καθαρή ατυχία ο Γυμναστικός Σύλλογος του Κοροίβου έχασε δύο ακόμα πρώτες θέσεις με το Μωϋσή Ευριπίδου του Λυκείου Γεροσκήπου που κατέλαβε τελικά την 3η θέση στα 400 μέτρα μετά εμποδίων εξαιτίας του ότι – όπως είπε- χτύπησε στο τελευταίο εμπόδιο και με τον Μαρίνο Τζιακούρη που ενώ είχε το καλύτερο χρόνο στα 110 μέτρα με εμπόδια στο προκριματικό , μια θλάση του στέρησε να αγωνιστεί στον τελικό χάνοντας τους αγώνες.

Ο κ Καλλινίκου ανέφερε πως τα πρόσφατα αποτελέσματα αποδεικνύουν την καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές του ΓΣ Κόροιβου .Τέλος ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου του Κοροίβου ευχαρίστησε τους προπονητές του Συλλόγου και δημόσια για την υπομονή και την επιμονή που επιδεικνύουν στο έργο που επιτελούν. Ο ΓΣ Κόροιβος πέρα από τις οικονομικές δυσκολίες που περνά σημείωσε “ έχει θέσει υψηλούς στόχους για την φετινή σαιζόν”.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι Παγκύπριοι Μαθητικοί αγώνες των Γυμνασίων θα διεξαχθούν στις 7 Απριλίου.