Σήμερα η εκδίκαση του ξυλοδαρμού στην Πόλη

Σήμερα η εκδίκαση του ξυλοδαρμού στην Πόλη

Σήμερα στις 09:00 το πρωί ορίστηκε για ακρόαση η υπόθεση ξυλοδαρμού πολίτη στα αστυνομικά κρατητήρια της Πόλης Χρυσοχούς από δύο αστυνομικούς.

Ωστόσο πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν πως η υπόθεση αναμένεται να πάρει αναβολή μετά από αίτημα που αναμένεται να υποβάλει ο δικηγόρος υπεράσπισης των δύο αστυνομικών Νικόλας Τσαρδέλης, προκειμένου να του δοθεί χρόνος προετοιμασίας.


Στην προηγούμενη δικάσιμο οι δύο αστυνομικοί απήντησαν μη παραδοχή στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, για την υπόθεση.

Οι δύο αστυνομικοί αντιμετωπίζουν τρεις κατηγορίες για πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, για σκληρή, εξευτελιστική και απάνθρωπη μεταχείριση άλλου προσώπου και για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Οι δύο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους, δηλαδή παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, το όνομα τους έχει καταχωρηθεί στον κατάλογο των προσώπων που απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα ενώ έχουν υπογράψει και χρηματική εγγύηση 30 χιλιάδων ευρώ ο κάθε ένας με ένα αξιόχρεο εγγυητή.

Τη νέα σύνθεση του Κακουργιοδικείου απαρτίζουν Πρόεδρος ο Άγγελος Δαυίδ, Ανώτερος Δικαστής ο Δημήτρης Κίτσιος και Επαρχιακός Δικαστής ο Κώστας Σιατολιάς.

Την κατηγορούσα Αρχή εκπροσωπεί ο Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου και δικηγόρος υπεράσπισης των δύο αστυνομικών ο Νικόλας Τσαρδέλης.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΜ)