Σεμινάριο επιλογής μαθημάτων στην Π. Χρυσοχούς

Σεμινάριο επιλογής μαθημάτων στην Π. Χρυσοχούς

Πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο επιλογής σπουδών (Σαββάτο 25/4/15, Πολιτιστικό Κέντρο Πόλεως Χρυσοχούς) που οργάνωσε το Εκπαιδευτικό Κέντρο Σαββίδης με αθρόα συμμετοχή γονιών και παιδιών.

Πέραν από την καθοδήγηση που έτυχαν οι γονείς/μαθητές για την σωστή επιλογή σπουδών (πολύ σημαντικό οι μαθητές να επιλέγουν συνδυασμούς μαθημάτων, οι οποίοι θα είναι σχετικοί με τον μελλοντικό κλάδο σπουδών τους), σημαντικές ήταν και οι παρουσίες του European University of Cyprus αλλά και του Birmingham City University, τα προγράμματα των οποίων παρουσίασαν αντίστοιχα η κ. Μαρίνα Αλεξάνδου και o κ.Charles Magee.


Ο κος Χ. Σαββίδης (διευθυντής του εκπαιδευτικού κέντρου) εξέφρασε την ικανοποίηση για την επιτυχία του σεμιναρίου και ανάφερε ότι η προσοχή μας σαν γονείς και εκπαιδευτικοί θα πρέπει να είναι στραμμένη στην σωστή εκπαιδευτική καθοδήγηση των παιδιών/μαθητών μας την κατάλληλη χρονική στιγμή έτσι ώστε να τους καθοδηγήσουμε σε επαγγέλματα που θα τους δίνεται η ευκαιρία να αποκατασταθούν επαγγελματικά, να ικανοποιούν τις δικές του φιλοδοξίες, αλλά και από την άλλη να ικανοποιούν ανάγκες της ίδιας της κοινωνίας.

Τέλος ο εκτελεστικός διευθυντής του κέντρου μας κος. Χ.Σαββίδης ευχαριστά τον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Κο. Άγγελο Οδυσσέως για την παραχώρηση του Πολιτιστικού Κέντρου για πραγματοποιήσει του σεμιναρίου αλλά και τον Κο. Αντρέα Ιωσήφ Διευθυντή Λυκείου και Τεχνική Σχολής Πόλεως Χρυσοχούς για βοήθεια πραγματοποίησης αυτής της ωραίας εκδήλωσης.

Γραφείο Τύπου
Εκπαιδευτικού Κέντρου Σαββίδης