Σε ανοικτή σύγκρουση Κεζούδης και ΑΚΕΛ στη Γεροσκήπου

Σε ανοικτή σύγκρουση Κεζούδης και ΑΚΕΛ στη Γεροσκήπου

Προβλήματα φαίνεται να δημιουργούνται στο ΑΚΕΛ Γεροσκήπου με βάση τα όσα έγιναν γνωστά χθες βράδυ κατά την πρώτη ολομέλεια του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου. Με αφορμή τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στη Σχολική Εφορεία Γεροσκήπου, δημοτικός σύμβουλος του κόμματος παρέδωσε επιστολή στον Δήμαρχο και την δημοτική υπηρεσία, με βάση την οποία δεν αποδέχεται την θεσμοθετημένη εντός του ΑΚΕΛ αποκοπή μέρους της αντιμισθίας του προς όφελος του κόμματος.

Η ενέργεια αφορά στον δημοτικό σύμβουλο του ΑΚΕΛ Γεροσκήπου, Ευτύχιο Κεζούδη, ο οποίος σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του «Φ» εμφανίζεται χολωμένος μετά την αποτυχία της αδερφής του να εκλεγεί στην προεδρία της Σχολικής Εφορείας Γεροσκήπου. Θεωρώντας ότι οι ενδοκομματικές επαφές είχαν ως αντικείμενο και συμφωνία την προώθηση της κ. Κεζούδη στην προεδρία της Εφορείας και όχι του Νίκου Παλιού που εξελέγη τελικά, ο επανεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος παρέδωσε κατά την χθεσινοβραδινή πρώτη σύνοδο της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου επιστολή με την οποία κοινοποιεί την απόφαση του να μην εκχωρεί μέρος της αντιμισθίας του στο κόμμα, καλώντας την δημοτική αρχή Γεροσκήπου να μεριμνήσει σχετικά.


Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα ακόμη κρίκο στα μετεκλογικά προβλήματα που καταγράφονται πλέον εντός των κομμάτων σε τρεις τουλάχιστον εκ των Δήμων της επαρχίας Πάφου.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου