Σε ιατροδικαστική εξέταση υπεβλήθη η 38χρονη

Σε ιατροδικαστική εξέταση υπεβλήθη η 38χρονη

Σε ιατροδικαστή εξέταση υποβλήθηκε σήμερα η 38χρονη η οποία κατήγγειλε το περασμένο Σάββατο στην Αστυνομία ότι υπέστη βιασμό από 45χρονο στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την 38χρονη εξέτασε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου η οποία απεφάνθη ότι η 38χρονη δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις.


Για την υπόθεση συνελήφθη ο συνάδερφος της ηλικίας 45 ετών από την Ελλάδα ο οποίος προσήχθη χθες ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τριών ημερών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση βιασμού σε βάρος της 38χρονης επίσης από την Ελλάδα.

Η υπόθεση αναμένεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να συμπληρωθεί μέχρι την Τετάρτη και θα τεθεί ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα για απόφαση με τα υπάρχοντα στοιχεία προκειμένου να αποφασιστεί αν δικαιολογείται η ποινική δίωξη του 45χρονου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 38χρονη, κάτοικος Πάφου, κατήγγειλε ότι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου , ο 45χρονος, συνάδελφός της, ενώ βρίσκονταν και οι δύο στο εστιατόριο που εργάζονται, την έσπρωξε στα αποχωρητήρια του εστιατορίου και την βίασε.

Πηγή: Ant1iwo