Σε οριακό σημείο ο Δήμος Πάφου – Απέχουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Σε οριακό σημείο ο Δήμος Πάφου – Απέχουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Φαίνεται πως ο κόμπος έφτασε στο κτένι στο Δήμο Πάφου, αφού με επιστολή τους οι 11 από τους 20 Δημοτικούς Συμβούλους δηλώνουν αποχή από τις συνεδριάσεις μέχρι να ξεκαθαριστεί το θέμα με τον Νομικό Σύμβουλο του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως την επιστολή την υπογράφουν όλοι Δημοτικοί Συμβούλοι εκτός από αυτούς του ΔΗΣΥ και του Αντιδημάρχου Χρίστου Μακαρίου.


Θέμα:    Σεβασμός στις αποφάσεις της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Δήμαρχε,

Οι κάτωθεν Δημοτικοί Σύμβουλοι, σας γνωστοποιούμε ότι την ερχόμενη Τρίτη, η ώρα 12:00, δεν θα παραστούμε στην ορισμένη με οδηγίες του Δημάρχου και χωρίς συνεννόηση με τις Δημοτικές ομάδες, ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου.  Διευκρινίζουμε πως υπάρχει ειλημμένη απόφαση να πραγματοποιούνται δύο συνεδριάσεις το μήνα, Δευτέρα και Τετάρτη, σε απογευματινό χρόνο, ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να παρευρίσκονται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Επιπρόσθετα υπογραμμίζουμε το θέμα του Νομικού Συμβούλου, το οποίο κατ’ επανάληψη και σε αντίθεση με προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 13/3/17, αποφεύγεται να συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη ως πρώτο θέμα για λήψη απόφασης. Αναμένουμε λοιπόν, όπως το θέμα του Νομικού Συμβούλου, τεθεί ως πρώτο θέμα στην επόμενη συνεδρίαση για λήψη απόφασης. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα προσερχόμαστε στις ολομέλειες του Δημοτικού Συμβουλίου.