Σε πέντε τουλάχιστον «ύποπτους» αγώνες η Πάφος FC!

Σε πέντε τουλάχιστον «ύποπτους» αγώνες η Πάφος FC!

Η ΚΟΠ έχει παραλάβει πάνω από 25 «ύποπτους» φάκελους, στους οποίους ο τζίρος του στοιχήματος ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια ευρώ!

Ουσιαστικά, δηλαδή, είχαμε κι ένα άτυπο πρωτάθλημα μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν στους υπόπτους αγώνες! Νεότερες πληροφορίες του «Goal.com.cy», αναφέρουν ότι δόθηκε μεγάλη μάχη για την… ανάδειξη της «πρωταθλήτριας» ομάδας σε αγώνες με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα. Ο Άρης και η Δόξα κονταροχτυπήθηκαν άγρια για την πρωτιά, με τελικό «νικητή» τον Άρη. Η ΚΟΠ παρέλαβε εννέα «ύποπτους» φακέλους με τη συμμετοχή του Άρη και επτά ύποπτους φακέλους με τη συμμετοχή της Δόξας! Βέβαια οι αριθμοί ενδέχεται να αυξηθούν, αφού ακόμη δεν έχει έχουν έρθει οι φάκελοι με ύποπτη και έντονη στοιχηματική δραστηριότητα της τελευταίας αγωνιστικής…


Μεγάλη μάχη έγινε και για την… «προνομιούχο» 3η θέση (στο Πρωτάθλημα των «υπόπτων» φακέλων), ανάμεσα στον Ερμή Αραδίππου και την Πάφος FC. Η ομάδα της Αραδίππου συμμετείχε σε πέντε τουλάχιστον αγώνες με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, ενώ στα ίδια επίπεδα είναι και η Πάφος FC, η οποία συμμετείχε σε πέντε τουλάχιστον «ύποπτους» αγώνες. Δύο φάκελοι με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα ήρθαν και σε αγώνα στον οποίο συμμετείχε η ΑΕΛ.

Μέχρι την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν είχε έρθει «ύποπτος» φάκελος με τη συμμετοχή του Εθνικού Άχνας. Εξού και η δήλωση του προέδρου του Εθνικού Άχνας, Κίκη Φιλίππου: «Κάνετε και μια έρευνα στους κόκκινους φακέλους»!

Πηγή: Goal.com.cy