Σε πλήρη αναβάθμιση το προωθητικό υλικό της τουριστικής Πάφου

Σε πλήρη αναβάθμιση το προωθητικό υλικό της τουριστικής Πάφου

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου συνεχίζοντας τις προσπάθειες αναβάθμισης της προώθησης  της επαρχίας ως τουριστικός τουρισμός,  υλοποιεί  αυτή την περίοδο σωρεία ενεργειών που σχετίζονται με την αναβάθμιση του προωθητικού έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Με μια φρέσκια προσέγγιση στον σχεδιασμό και με δυνατά στοιχεία τις ιδιαίτερες εμπειρίες που προσφέρει η επαρχία Πάφου ολόχρονα και τον θεσμό “Πάφος” Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης ενισχύονται, όπως αναφέρεται, οι άξονες διαφοροποίησης της Πάφου από άλλους προορισμούς.


Συγκεκριμένα έχει αναβαθμιστεί ήδη το γενικό έντυπο υλικό που παρουσιάζει την Πάφο ως ολόχρονο τουριστικό προορισμό,  ολοκληρώνεται εντός των ημερών ο σχεδιασμός του Τουριστικού/Θεματικού  χάρτη αρχικά Πάφου – Γεροσκήπου και παράλληλα Πέγειας – Πόλης.

Προς εκτύπωση βρίσκεται, συνεχίζει η ανακοίνωση,  και η νέα χάρτινη διαφημιστική σακουλίτσα,  ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και  η παραγωγή για το νέο 3 λεπτό διαφημιστικό φιλμάκι με ορίζοντα υλοποίησης το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση των πιο πάνω, η ΕΤΑΠ αναφέρει πως  το προωθητικό υλικό θα πλαισιωθεί  με αναβάθμιση της επίσημης ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενώ για το 2017 στα πλάνα της ΕΤΑΠ περιλαμβάνονται δημιουργία apps κ.α

Η ΕΤΑΠ Πάφου  ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνεργάτες συνέβαλαν  στην αναβάθμιση του υλικού και ιδιαίτερα στις Παφίτισσες σχεδιάστριες του έντυπου υλικού Στέλλα Νικοδήμου  και  Ειρήνη Χαραλάμπους καθώς και την Jill Cambell Mackay που έχει την συγγραφή και επιμέλεια των κειμένων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ