Σημαντική Αθλητική Διοργάνωση Αγώνων με την υποστήριξη του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μια σημαντική αθλητική διοργάνωση που θα λάβει χώρα στην Κύπρο τον Απρίλιο του 2014


θα υποστηρίξει το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας Αρχάγγελος Μιχαήλ που βρίσκεται στο Μέσα Χωριό της Πάφου.

Η διοργάνωση , η οποία έχει εγκριθεί τόσο από την Ομοσπονδία Στίβου του Ηνωμένου Βασιλείου και τον ΚΟΑ βρίσκεται στο τελικό στάδιο του σχεδιασμού, σύμφωνα με ανακοίνωση , ενώ ο κύριος χώρος που θα γίνει η διοργάνωση είναι υπό συζήτηση .

Ο πρόεδρος της EHAC κύριος Malcolm Blackmore και ο προπονητής   του Enfield και Haringey Athletics Club, John Wildman ( αθλητής Triathlon) , θα φέρουν μια ομάδα από 50 νέους αθλητές και προπονητές στη Κύπρο οι οποίοι θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση μαζί με Κύπριους αθλητές . Θα συνοδεύονται επίσης ,όπως αναφέρεται, από τον συνδιοργανωτή Jimmy Ανδρέου, του οποίου η κόρη Rebecca είναι μέλος του Σωματείου και είναι πρωταθλήτρια.

Το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι στην ευχάριστη θέση για το γεγονός ότι το αθλητικό Σωματείο Enfield και Haringey τους έχει επιλέξει ως κύριο φιλανθρωπικό ίδρυμα της διοργάνωσης .

Η διοργάνωση θα έχει πολλά οφέλη τόσο για το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας Αρχάγγελος Μιχαήλ όσο και για το Σωματείο Enfield και Haringey . Η μεγάλη κάλυψη της διοργάνωσης από τον τύπο η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Κύπρο δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία της αύξησης της ευαισθητοποίησης του οράματος του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας Αρχάγγελος Μιχαήλ , την αποστολή και τις αξίες του .

Στην περιοχή του Enfield και Haringey, προστίθεται στην ανακοίνωση, διαμένουν πολλοί Αγγλοκύπριοι όπου μερικοί είναι και μέλη του Σωματείου .

Το σωματείο Enfield και Haringey είναι πολύ γνωστό για τις επιτυχίες των αθλητών του τόσο τοπικά όσο και στο εξωτερικό και κάθε χρόνο λαμβάνουν πολλά πρωταθλήματα και διακρίσεις στους μαθητικούς αγώνες.

Το σωματείο Enfield και Haringey βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο Lee Valley στο Picketts Lock το οποίο διαθέτει οκτώ εξωτερικούς διαδρόμους των 400μ και έξι εσωτερικούς διαδρόμους των 200μ. και είναι το μόνο κέντρο με εσωτερικούς διαδρόμους στις Νότιες περιοχές της Αγγλίας . Το σωματείο διαθέτει και ένα δεύτερο κέντρο εκπαίδευσης στο New River Stadium , White Hart Lane , Wood Green, καταλήγει η ανακοίνωση .

ΚΥΠΕ/ΚΠ/