‘Σπάει το απόστημα’ λέει ο Δήμαρχος Πάφου

‘Σπάει το απόστημα’ λέει ο Δήμαρχος Πάφου

Ικανοποίηση γιατί πλέον “σπάει το απόστημα”, εξέφρασε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, σε σχέση με τις συλλήψεις για το ΧΥΤΑ Πάφου και το ΧΥΤΥ Κόσιης, που είναι σε εξέλιξη.

Μιλώντας σήμερα στο πλαίσιο της καρναβαλίστικης παρέλασης, στην Πάφο, ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως οι “πραγματικοί μασκαράδες θα καταλήξουν εκεί που τους αξίζει”, καθώς “για χρόνια κατάκλεψαν αυτόν τον κόσμο”.


Συμπλήρωσε πως θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουν αυτοί οι τσαρλατάνοι και οι μασκαράδες να κλέβουν αυτόν τον κόσμο και αυτή τη χώρα.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί δήλωσε, προσθέτοντας πως βρισκόμαστε ακόμη στο μέσο και πως υπάρχουν πολλά ακόμη να αποκαλυφθούν και πάρα πολλοί να βρεθούν εκεί που τους αξίζει.

Κληθείς να σχολιάσει τα φαινόμενα διαφθοράς, ο Δήμαρχος Πάφου είπε ότι “η Πάφος χάνει τον τίτλο ως πρωτεύουσα της μίζας και πλέον τον τίτλο, όπως φαίνεται, θα μας τον κλέψει η Λάρνακα και η Λευκωσία”.

Παρατήρησε μάλιστα πως η  διαφθορά και οι μίζες που δίνονταν στην Πάφο είναι πολύ μικρότερες από τις μίζες και την διαφθορά που υπήρχε  σε κάποια Υπουργεία στην Λευκωσία, αλλά και τη διαφθορά που υπήρχε σε διπλανές πόλεις, όπως τη Λάρνακα.

Εκεί είπε ο κ. Φαίδωνος, είναι πολύ μεγαλύτερα τα ποσά των μιζών που έχουν δοθεί και εκεί ήταν και πιο επαγγελματίες αφού, όπως είπε, ενέγραφαν εταιρείες σε φορολογικούς παραδείσους και υπήρχε στημένο κύκλωμα, με δικηγόρους.

“Έπεται συνέχεια”, κατέληξε ο Δήμαρχος Πάφου.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΑΓΚ)