Σπουδαστές Μ.Ι.Ε.Ε.Κ κοντά στο κοινωνικό παντοπωλείο

Σπουδαστές Μ.Ι.Ε.Ε.Κ κοντά στο κοινωνικό παντοπωλείο

Παιδιά του προγράμματος αρτοποιών και ζαχαροπλαστικής των Μεταλυκειακών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης εκδήλωσαν την επιθυμία να προσφέρουν σε καθημερινή βάση στο δημοτικό παντοπωλείο Πάφου όλα όσα παρασκευάζουν (ψωμιά, γλυκίσματα κτλ.) για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, όλοι οι σπουδαστές των Μ.Ι.Ε.Ε.Κ. προσφέρθηκαν να βοηθήσουν εθελοντικά στην εκστρατεία του Δήμου Πάφου για τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, που δυστυχώς τον τελευταίο καιρό έχουν λάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις και έχουν γίνει αιτία να χάσουν τη ζωή τους πολλοί νέοι άνθρωποι.


Τα Μεταλυκειακά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, γνωστά και ως Μ.Ι.Ε.Ε.Κ. επισκέφτηκε εξάλλου σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Χρύσανθος Σαββίδης, Πρόεδρος Επιτροπής Μελετών Παιδείας του ΔΗ.ΚΟ. για να μιλήσει με τους φοιτητές και τους καθηγητές και να τους ευχηθεί καλή και δημιουργική χρονιά .

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ανταλλάχθηκαν απόψεις για την εύρυθμη λειτουργία του θεσμού και συζητήθηκαν οι προοπτικές, που προσφέρουν τα Μ.Ι.Ε.Ε.Κ. στους σπουδαστές, για αναβάθμιση των επαγγελματικών τους προσόντων, ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΑΝ)