Στήριξη απόρων παιδιών με σχολικά είδη

Στήριξη απόρων παιδιών με σχολικά είδη

Μέσα στα πλαίσια προετοιμασίας έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εντοπίσαμε προβλήματα που πηγάζουν από την μεγάλη ανεργία και τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση.


Προβλήματα σε άπορες οικογένειες που στηρίζονται και σιτίζονται από την Λέσχη Εθελοντών Η Αλληλεγγύη, οι οποίες δεν έχουν την δυνατότητα σ’ αυτήν την χρονική στιγμή να προβούν σε οποιεσδήποτε αγορές σχολικών ειδών ούτως ώστε να μπορέσουν τα παιδιά τους να πάνε σχολείο.

Γι’ αυτόν τον λόγο την Κυριακή στις 18:00μ.μ σε συνεργασία με το κατάστημα παιδικών ειδών Παυλίνας Πάτσαλου (Αντιπροέδρου της Λέσχης) θα παραχωρηθούν σε 150 παιδιά άπορων οικογενειών που στηρίζονται απο τη Λέσχη σχολικά ρούχα εντελώς δωρεάν. Καθώς επίσης την ίδια ώρα, στο κατάστημα Λένιας Λαζάρου (έναντι round out Τεχνικής Σχολής) θα προσφέρονται δωρεάν σχολικές τσάντες όπως και γραφική ύλη στο κάθε παιδί για την νέα σχολική χρονιά.

Δράττοντας της ευκαιρίας ήθελα σαν πρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Η Αλληλεγγύη να ευχαριστήσω και να συγχαρώ ταυτόχρονα την Αντιπρόεδρο Παυλίνα Πάτσαλου καθώς επίσης την φίλη και εθελόντρια Λένια Λαζάρου που με το πρώτο κάλεσμα πρόσφεραν γενναιόδωρα και μεγαλόψυχα στην όλη προσπάθεια μας να βοηθήσουμε όλα αυτά τα μικρά παιδιά να πάνε την πρώτη ημέρα σχολείο χωρίς να νιώθουν μειονεκτικά και περιθωριακά.

Σ’ αυτό το σημείο ήθελα να καλέσω όλους τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν την όλη προσπάθεια μας, για να μπορέσουμε με την σειρά μας να στηρίξουμε αυτές τις ευάλωτες ομάδες που δεν έφταιξαν σε τίποτα και βρέθηκαν σ’αυτή τη δυσμενή θέση, χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά χωρίς τα απαραίτητα προς το ζην.

Γιώργος Σοφοκλέους
Πρόεδρος Λέσχης
Δ.Σ Δήμου Πάφου