Σταθερή η κατάσταση της υγείας 51χρονου

Σταθερή η κατάσταση της υγείας 51χρονου

Κακώσεις στην κεφαλή καθώς και σε άλλα μέρη του σώματος του υπέστη 51χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ύστερα από απόπειρα ληστείας εις βάρος του από αγνώστους, χθες, στην Πάφο.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή.


Η Αστυνομία εκτιμά πως κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καταστήματος, στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση κατά του 51χρονου, έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το απόγευμα, ενώ ο 51χρονος από τη Λευκωσία εξέρχετο από κτιριακό συγκρότημα στην Κάτω Πάφο, δέχθηκε επίθεση από τρία πρόσωπα, τα όποια τον έριξαν στο έδαφος και τον κτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια τους σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να του αποσπάσουν την τσάντα που κρατούσε.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το ένα άτομο είχε στην κατοχή του συσκευή εκτόξευσης αερίων (σπρέι) και προσπάθησε να την εκκενώσει εναντίον του 51χρονου, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Προς βοήθεια του 51χρονου, προσέτρεξαν περίοικοι, οι οποίοι καταδίωξαν τους δράστες, οι οποίοι εγκατέλειψαν τρέχοντας τη σκηνή.

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, ο ένας δράστης είναι ύψους 1.95μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά και φορούσε αθλητικές μαύρες φόρμες με κόκκινη γραμμή στο κάτω μέρος.

Οι άλλοι δυο περιγράφονται ως ύψους 1.70μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης και φορούσαν μαύρες αθλητικές φόρμες και είχαν καλυμμένα τα κεφάλια τους με τους σκούφους της φόρμας που φορούσαν.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΚ)