Στην Πάφο σήμερα η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου


θα παρακαθίσει σε σύσκεψη στη μία το μεσημέρι στο επιμελητήριο Πάφου με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕ Πάφου.

Στην συνάντηση η κα Αιμιλιανίδου θα ενημερώσει τους επιχειρηματίες της Πάφου για την εργασιακή πολιτική της κυβέρνησης και για τα διάφορα σχέδια και μέτρα εργασιακού προσανατολισμού για επανεκκίνηση της οικονομίας και αύξηση της απασχόλησης.

Θα συζητηθούν επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΒΕ Πάφου, τρόποι προσαρμογής και απλοποίησης των σχεδίων παροχής κινήτρων προς τους εργοδότες για την πρόσληψη ανέργων για μόνιμη και περιοδική απασχόληση ώστε να γίνουν πιο ελκυστικά , ευέλικτα και αποτελεσματικά.

Θα συζητηθεί ακόμη η δυνατότητα πληρωμής των κοινωνικών ασφαλίσεων και άλλων ανάλογων συνεισφορών με δόσεις ως επίσης και τα μέτρα εξορθολογισμού των επιδομάτων σε πολιτικούς πρόσφυγες και σε άλλους δικαιούχους.

Πριν από την συνάντηση με το ΕΒΕ Πάφου η κα Αιμιλιανίδου αναμένεται να παραστεί στην γενική συνέλευση του συνδέσμου ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής Πάφου που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στο κέντρο Αμπάσατορ.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/