Στην Πάφο σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος για θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού

Στην Πάφο σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος για θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Tibor Navracsics επισκέπτεται την Πάφο σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου 2017.

Ο κ.Navracsics θα παρευρεθεί στην Κύπρο αφού θα συμμετάσχει στην Υπουργική Διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία στις 22 & 23 Μαρτίου 2017, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, με θέμα “Διασφαλίζοντας τη Δημοκρατία μέσα από την Εκπαίδευση”.


Ο Ευρωπαίος Επίτροπος θα κάνει την πρώτη του στάση στην Πάφο με μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Πάρκο και στην έκθεση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017 «Η Απεικόνισις του Αοράτου – Χριστιανική Τέχνη» από την Συλλογή Χριστοφόρου στην γκαλερί Εν Πλω η οποία εγκαινιάστηκε μόλις την προηγούμενη βδομάδα από τον Αρχιεπίσκοπου Κύπρου.

O Ευρωπαίος Επίτροπος επισκέπτεται την Πάφο στη διάρκεια της χρονιάς της ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και κατά τη διάρκεια της ολιγόωρης παραμονής του θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πάφος2017 Δρ. Χρίστο Πατσαλίδη και το Δήμαρχο κ. Φαίδωνα Φαίδωνος.