Στις 10 Ιουνίου οι εξετάσεις για την Αστυνομία – Υλικό για προετοιμασία

Στις 10 Ιουνίου οι εξετάσεις για την Αστυνομία – Υλικό για προετοιμασία

Με ανακοίνωση της στην Επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας η Αστυνομία Κύπρου προχώρησε στη γνωστοποίηση της ημερομηνίας διεξαγωγής γραπτών εξετάσεων για πρόσληψη στην Αστυνομία.

Η ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι εξετάσεις έχει αποφασιστεί ότι θα είναι στις 10 Ιουνίου ημέρα Σάββατο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην σελίδα στις 12/05/2017.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης μίλησε στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι” για το θέμα και για το που μπορούν να αποταθούν οι ενδιαφερόμενοι.

Όπως αναφέρει, οι εξετάσεις θα είναι σε εξεταστικά κέντρα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό και για όλες τις λεπτομέρειες μπορεί κάποιος να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Αστυνομίας.

Με βάση τις πρόνοιες των Περί Αξιολόγησης Υποψηφίων για Διορισμό στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμων του 1998 – 2008, οι υποψήφιοι που θα παρακαθίσουν στη γραπτή εξέταση, θα εξεταστούν στα ακόλουθα θέματα: Μαθηματικά, Ελληνικά, Αγγλικά και Γενικές Γνώσεις.

“Οι υποψήφιοι, θα πρέπει έγκαιρα να προετοιμαστούν” αναφέρει ο κύριος Αγγελίδης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ύλη της εξέτασης υπάρχουν στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση της Αστυνομίας στη διεύθυνση www.police.gov.cy, ή στο Γραφείο Προσλήψεων της Αστυνομίας, στα τηλέφωνα 22808236, 22808483 και 22808247.