Συνάντηση Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής με την Έπαρχο Πάφου

Συνάντηση Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής με την Έπαρχο Πάφου

Με τη νέα έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου συναντήθηκε το ΔΣ του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου.

Το ΔΣ του ΣΙΚΑΠ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έθεσε στη συνάντηση τα προβλήματα και αιτήματα των μελών του.


Ανάμεσα σε αυτά, προστίθεται η ανακοίνωση, είναι το θέμα των ωραρίων μουσικής και λειτουργίας κέντρων αναψυχής.

Τα τελευταία χρόνια τα ωράρια που καθορίζονται από την επαρχιακή διοίκηση είναι ικανοποιητικά και επιθυμία του ΣΙΚΑΠ είναι όπως αυτά συνεχιστούν, ενώ σε σχέση με την άδεια μουσικής ο ΣΙΚΑΠ υποστηρίζει πως πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και οι απόψεις του Συνδέσμου πριν την έκδοσή τους.

Επίσης, εξετάστηκαν τα θέματα που αφορούν τις άδειες γκαζιού, τη διοργάνωση μπητς πάρτι κατά την καλοκαιρινή περίοδο και γενικά η πολιτική που εφαρμόζεται στις παραλίες, η λειτουργία κέντρων αναψυχής σε τουρκοκυπριακά υποστατικά, η εφαρμογή μέτρησης της έντασης του ήχου προς αποφυγή καταγγελιών κέντρων αναψυχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου, για την εφαρμογή των παραπάνω και για να μπορεί ο ΣΙΚΑΠ να ελέγχει τα μέλη του και γενικά όλα τα κέντρα αναψυχής και να κάνει παρεμβάσεις εκεί που πρέπει, επιβάλλεται για την έκδοση των συγκεκριμένων αδειών όλα τα κέντρα να είναι μέλη του Συνδέσμου ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ.

Η κ. Λάμπρου έδειξε, σύμφωνα με το ΣΙΚΑΠ, κατανόηση σε όλα τα αιτήματα και διαβεβαίωσε ότι θα υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ τους.

Ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Νεόφυτος Θρασυβούλου, εξέφρασε την ικανοποίησή του από την συνάντηση με την Έπαρχο Πάφου, σημειώνοντας ότι οι υποσχέσεις που έδωσε στα αιτήματα του συνδέσμου τον ικανοποιούν.

“Οι συναντήσεις και η καλή συνεργασία με την Επαρχιακή Διοίκηση θα συνεχιστούν”, κατέληξε.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ)