Συνέλαβαν τον ύποπτο για απαγωγή 31χρονου

Συνέλαβαν τον ύποπτο για απαγωγή 31χρονου

Άνδρες της Αστυνομίας Αυδήμου συνέλαβαν στις 9 απόψε τον 38χρονο Ιορδανό, ο οποίος αναζητείτο από χθες σχετικά με την καταγγελία 31χρονου ότι τον απήγαγε και τον απείλησε επειδή σχετίζεται με την εν διαστάσει σύζυγο του. Ο Ιορδανός επέβαινε οχήματος που ανακόπηκε για έλεγχο από τους αστυνομικούς στην περιοχή της Αυδήμου και μετά τη διαπίστωση της ταυτότητας του, μεταφέρθηκε στην Πάφο όπου τέθηκε ανακρίνεται και θα τεθεί υπό κράτηση, ενώ αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Θυμίζουμε ότι κάτοικος Πάφου ηλικίας 31 ετών, κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία ότι δύο περίπου εβδομάδες πριν έπεσε θύμα απαγωγής και απειλών βιαιοπραγίας από τον εν διαστάσει σύζυγο της φίλης του. Σύμφωνα με την καταγγελία του 31χρονου, το απόγευμα της συγκεκριμένης ημέρας βρισκόταν με την 36χρονη φίλη του, επίσης από την Πάφο, στο όχημα της τελευταίας. Σε κάποια στιγμή, όπως ισχυρίζεται, προσέγγισε το όχημα ο 38χρονος εν διαστάσει σύζυγος της φίλης του, που κατάγεται από την Ιορδανία, και με την απειλή μαχαιριού τον ανάγκασε να επιβιβαστεί στο δικό του αυτοκίνητο.


Ο παραπονούμενος ανέφερε στην καταγγελία του ότι για δύο ώρες ο ιορδανός τον περιέφερε σε διάφορα μέρη της Πάφου και της Κάτω Πάφου απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει λόγω της σχέσης του με την εν διαστάσει σύζυγο του. Στη συνέχεια, τον μετέφερε και πάλι στον χώρο από όπου τον απήγαγε και τον άφησε ελεύθερο.