Συνέντευξη τύπου της μουσικής παράστασης  Ένα παιδί μετράει τ’άστρα

Συνέντευξη τύπου της μουσικής παράστασης Ένα παιδί μετράει τ’άστρα

Η μουσική παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ’άστρα» ετοιμάζεται να ανέβει με μια σπουδαία ομάδα ηθοποιών σε συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Ο καταξιωμένος Κώστας Βουτσάς στον ρόλο του Μπαρμπα-Ανέστη και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στον ρόλο του Μέλιου υπόσχονται μια μαγευτική παράσταση που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους. Για πρώτη φορά ο Γιάννης Πλούταρχος θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι και θα «ντύσει» μουσικά την παράσταση. Σήμερα οι συντελεστές της παράστασης συγκεντρώθηκαν για να δώσουν συνέντευξη τύπου. Το gossip-tv.gr ήταν εκεί και τα κατέγραψε όλα.


Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη οι ηθοποιοί και ο Γιάννης Πλούταρχος συνομιλούσαν και δεν έλειπαν τα αστεία και τα γέλια. Ο κύριος Βουτσάς αγκάλιαζε τον ερμηνευτή και του έδινε συγχαρητήρια για την όμορφη οικογένειά του. Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης πόζαρε στον φωτογραφικό μας φακό. Λίγο πιο πέρα η Βίκυ Μαραγκάκη που υποδύεται την Αγλαΐτσα με τον Θάνο Χρόνη που υποδύεται τον Σκαμβουρά έλεγαν τα νέα τους. Έκπληξη είναι η συμμετοχή του γιου του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, του νεαρού Νικόλαου Βαρθακούρη. Είναι μεγάλη ευτυχία που παίζω σε αυτό το έργο. Θα «μιλήσει» στις ψυχές των ανθρώπων. Όποιος δεν το δει θα είναι άτυχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα σας ομορφύνει τα αυτιά και την ψυχή», δήλωσε ο Κώστας Βουτσάς. Ο Θανάσης Τσαλτμπάσης φανερά ευτυχισμένος που θα συνεργαστεί με τον μεγάλο ηθοποιό είπε: «Ποιος θα μου έλεγε ότι όταν ήμουν μικρό παιδάκι και έβλεπα τον κύριο Βουτσά στις ελληνικές ταινίες κάποια στιγμή θα έπαιζα μαζί του. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την συνεργασία». Ο Γιάννης Πλούταρχος αρκετά αμήχανος και χαμηλών τόνων όπως μας έχει συνηθίσει είπε: «Είμαι συγκινημένος που συμμετέχω δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους. Η παράσταση ταιριάζει στην παιδική μου ηλικία. Ταυτίζω τον εαυτό μου μόνο που εγώ προερχόμουν από μια αγαπημένη οικογένεια». Η συνέντευξη τύπου ολοκληρώθηκε με τον κύριο Βουτσά να μην σταματάει τα αστεία. Κάποια στιγμή τον πλησιάζει ο μικρός Βαρθακούρης και του δίνει το τηλέφωνο λέγοντάς του: «Η μαμά μου είναι πες της κάτι» και εκείνος με χαρά της μίλησε. Η παράσταση θα παρουσιαστεί την Κυριακή 21 Απριλίου στις 18.00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Γιαννόπουλου σε σκηνοθεσία Ισμήνης Σακελλαροπούλου.

Πηγή: www.gossip-tv.gr