Συνεχίζεται η αντεξέταση του υπαστυνόμου Ε. Κυριάκου

Συνεχίζεται η αντεξέταση του υπαστυνόμου Ε. Κυριάκου

Με την αντεξέταση του επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας, υπαστυνόμου Ελευθέριου Κυριάκου, από τους συνηγόρους υπεράσπισης, συνεχίζεται σήμερα η πολύκροτη υπόθεση ΣΑΠΑ στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο, που συνεδριάζει στην Πάφο.

Το δικαστήριο όρισε εκ νέου την υπόθεση για συνέχιση της διαδικασίας για σήμερα στις 10:30 το πρωί .


Διέταξε επίσης όπως οι κατηγορούμενοι αφεθούν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.

Η διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί με την αντεξέταση του Ε. Κυριάκου από τον συνήγορο υπεράσπισης του Φειδία Σαρίκα, δικηγόρο Κρις Τριανταφυλλίδη, αλλά και με την κατάθεση της Δήμητρας Καραντώνη Διευθύντρια της εργοληπτικής εταιρείας Medco Construction.

Οι πέντε κατηγορούμενοι στην υπόθεση αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού, συναλλαγές με αντιπροσώπους, οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους από λειτουργούς και αξιωματούχους του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Την κατηγορούσα αρχή εκπροσωπούν οι Α’ Δικηγόρος της Δημοκρατίας Νίνος Κέκκος και ο Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση εκτίουν ήδη εξαετή ποινή φυλάκισης οι τέως Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας και ο τέως Γενικός Διευθυντής του ΣΑΠΑ Ευτύχιος Μαλληκίδης.