Συνεχίζεται η δίκη του 36χρονου για την σεξουαλική κακοποίηση 6χρονης

Συνεχίζεται η δίκη του 36χρονου για την σεξουαλική κακοποίηση 6χρονης

Στην κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού, επιφυλάχθηκε να απαντήσει στη σημερινή δικάσιμο ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, ο 36χρονος που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση εξάχρονου κοριτσιού στην Πάφο. Κατά την προηγούμενη δικάσιμο, ο 36χρονος έκανε παραδοχή μόνο για την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης του εξάχρονου κοριστσιού.

Η σοκαριστική καταγγελία για την παρενόχληση της εξάχρονης, έγινε από τη μητέρα της ανήλικης τον περασμένο Οκτώβριο. Σύμφωνα με την υπόθεση που παρουσίασε στο Κακουργιοδικείο η Αστυνομία, η μητέρα της εξάχρονης έπαιρνε το παιδάκι σε συγκεκριμένα γυναίκα τα πρωινά να την προσέχει, όταν αυτή πήγαινε στην εργασία της. Στις 13 Οκτωβρίου,βάσει των ερευνών της Αστυνομίας, η γυναίκα αυτή πήγε επίσκεψη σε φιλικό της σπίτι, παίρνοντας και το κοριτσάκι που είχε υπό τη φύλαξη της μαζί της.


Όπως ανέφερε το παιδάκι εκ των υστέρων στη μητέρα του, τη μέρα εκείνη ο γιος της γυναίκας που επισκέφθηκαν με τη νταντά της, που είναι ο 36χρονος ύποπτος, φέρεται να την απομόνωσε σε κάποιο μέρος του σπιτιού και να προέβη σε άσεμνες χειρονομίες στο κορμί της.

Μετά τη σύλληψη του υπόπτου, αυτός ανακρινόμενος παραδέχθηκε την τέλεση του αδικήματος και η υπόθεση καταχωρήθηκε για εκδίκαση στο Κακουργιοδικείο.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου