Συνεχίζουμε να εμπνέουμε ο ένας τον άλλον Keep Walking Pafos

Συνεχίζουμε να εμπνέουμε ο ένας τον άλλον Keep Walking Pafos


Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» είπε στους καλλιτέχνες αλλά και στους εθελοντές που εργάστηκαν για την επιτυχία της μεγάλης συναυλίας αλληλεγγύης με τίτλο « υποστηρίζω την Πάφο» ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε μαζικά χθες, είπε ο κ Βέργας στο πλαίσιο της συναυλίας , προσθέτοντας πως η επιτυχία της συναυλίας έστειλε το μήνυμα της αγωνιστικότητας και της ανάκαμψης.

Έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ συνέχισε, να πετύχει αυτή η συναυλία ανθρωπιάς και αισθανόμαστε τεράστια ικανοποίηση βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου .

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πάφου την συναυλία παρακολούθησαν πέραν των 10 χιλιάδων πολιτών ενώ από την προσφορά του κόσμου συγκεντρώθηκαν μερικοί τόνοι τροφίμων, αλλά και χρηματικές εισφορές που ανέρχονται περίπου στις 25.000 ευρώ που επίσης θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων.

Εθελοντές από διάφορα σύνολα της πόλης στελέχωναν μαζί με το προσωπικό του δήμου Πάφου τα περίπτερα τα οποία παραλάμβαναν τα τρόφιμα, τα ταξινομούσαν, και τα τοποθετούσαν ανά είδος σε κιβώτια σε κτίρια του δήμου για να μεταφερθούν σήμερα στο χώρο που λειτουργεί το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο.

Ο δήμαρχος Πάφου ανακοίνωσε πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί με την διοργάνωση και άλλων εκδηλώσεων αλληλεγγύης στο μέλλον με στόχο την στήριξη των συμπολιτών μας.

Ο κ Βέργας καταλήγοντας είπε πως η τοπική αρχή προσανατολίζεται στην εξεύρεση ενός κατάλληλου χώρου μεγαλύτερης χωρητικότητας, για την αποθήκευση των τροφίμων.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/