Συνεχίζουν οι αντιδράσεις για την “ασυλία” του Φαίδωνα

Συνεχίζουν οι αντιδράσεις για την “ασυλία” του Φαίδωνα

Ο κόσμος της Πάφου και όχι μόνο, συνεχίζει να απορεί για το λόγο που ενώ κάποιος κόπτεται καθημερινώς υπέρ της νομιμότητας και της δικαιοσύνης, όταν ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει έμπροσθέν της ανέκρουσε πρύμνα.

Είναι χαρακτηριστικά τα σχόλια που ακολουθούν: (Τα σχόλια εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τα ανάρτησαν και όχι κατ’ ανάγκη το site)


Αν ήταν κανένα φτωχαδάκι και ζητούσε αναστολή θα είχαμε άραγε τέτοια απόφαση;

Ποιο δημόσιο συμφέρον εξυπηρετείται από την αναστολή αυτή? Δεν μας παρατάτε?

Κάποιοι σε αυτό το τόπο είναι υπεράνω του νόμου.

Παρόλο που σε γενικές γραμμές έχω θετική γνώμη για τον Φαίδωνα, με απογοήτευσε η απόφαση, αλλά είπαμε: Η “δικαιοσύνη” στο Κυπριστάν είναι επιλεκτική και δειγματοληπτική.

Στις πέντε Σεπτεμβρίου ο κύριος Φαίδων έγραψε στο FB του ότι ούτε οι ποινικές ούτε οι αγωγές ούτε οι απειλές θα τον σταματήσουν.Αφού δεν φοβάται γιατί ζήτησε αναστολή. Άλλο ένα σκάνδαλο που συγκαλύπτει η νομική Υπηρεσία. Αυτή είναι η νέα μορφή φασισμού. Κάμνω τον Ρόμπεν των Δασών για να με συμπαθήσει ο κόσμος και μετά κρύβομαι όπως το σκαντζοχοιρο. Καλύτερα όμως έτσι. Ή ενοχή του έχει ήδη αποδειχθεί.

Ειναι απιστευτο. Εχει υποχρεωση ο Γενικος Εισαγγελεας να εξηγησει ποιοι ειναι οι λογοι “δημοσιου συμφεροντος” που τον οδηγησαν σε αυτη την αποφαση. Μηπως ζουμε σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ?

Θέλει να είναι υπεράνω του νόμου, θέλει ασυλία ο συκοφάντης και κριτής των πάντων για να ρίχνει λάσπη σε πολιτικούς του αντιπάλους και μή χωρίς συνέπειες! Αυτοαποκαλύφθηκε!

Αυτός ο άνθρωπος χρησιμοποιεί το ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ με μόνο στόχο να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ και να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ το κόσμο και όποιον τολμήσει να διαφωνήσει μαζί του.Οι Παφίτες το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και τα θύματα της επικοινωνιακής του πολιτικής αργά ή γρήγορα θα το αντιληφθούν και στις άλλες πόλεις. Με αυτό του το αίτημα για ακόμα μία φορά αποδεικνύει ότι θεωρεί εαυτόν υπεράνω του νόμου.