Σύλληψη τριών προσώπων στην Π. Χρυσοχούς 

Υπόθεση παράνομης παροχής τυχερών παιχνιδιών, λειτουργία υποστατικού για παροχή υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών, παροχή υπηρεσιών για διεξαγωγή στοιχήματος επί κυνοδρομιών, παροχή υπηρεσιών για διεξαγωγή στοιχήματος επί ανταλλακτηρίου και διενέργεια παράνομων ιπποδρομιακών στοιχημάτων, εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς.

Για την υπόθεση η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στη σύλληψη τριών προσώπων.


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για καταπολέμηση του παράνομου τζόγου, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν σήμερα έρευνα σε υποστατικό, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 13 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι μετατρέπονταν παράνομα σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού, ένας διακόπτης ηλεκτρικού ρεύματος με τηλεχειριστήριο και το χρηματικό ποσό των €195. 

Υπεύθυνος του υποστατικού είναι 41χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου, ενώ όπως προέκυψε από τις εξετάσεις, που διενεργήθηκαν, με τη λειτουργία του υποστατικού συνδέονται επίσης ένας 35χρονος και μία 25χρονη.

Εναντίον των τριών πιο πάνω προσώπων, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Στην κατοχή της 25χρονης, κατά την ώρα της σύλληψης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των €80 και μια ανοικτή επιταγή, για το ποσό των €3600.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.