Σύλληψη 17χρονου για κατοχή ναρκωτικών

Σύλληψη 17χρονου για κατοχή ναρκωτικών

Ένα 17χρονο συνέλαβε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, η Αστυνομία στην Πάφο για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο τροχαίας σε λεωφόρο στην Επαρχία Πάφου όχημα που οδηγείτο από 22χρονο, με συνεπιβάτες 17χρονο και 18χρονο.


Από περαιτέρω έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος οδηγούσε το όχημα χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης και ενώ ήταν κάτοχος μαθητικής άδειας οδηγού δεν συνοδευόταν από αδειούχο πρόσωπο.

Το όχημα διαπιστώθηκε, επίσης, ότι ήταν δηλωμένο στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών ως ακινητοποιημένο.

Σε έρευνα που επακολούθησε στο όχημα, ανευρέθηκε μικρή ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια τα ναρκωτικά ανήκαν στον 17χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και ακολούθως αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Για την υπόθεση ειδοποιήθηκε και ο πατέρας του 17χρονου.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι τόσο ο οδηγός ο 22χρονος όσο και ο άλλος επιβάτης του οχήματος, ηλικίας 18 ετών, δεν φέρεται να είχαν ανάμειξη με την κατοχή ναρκωτικών. Ωστόσο, ο 22χρονος ανακρίθηκε για τις τροχαίες παραβάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ