Σύλληψη 41χρονου Ελληνοπόντιου για τραυματισμό ομοεθνή του και ενός συγγενή του στην Πάφο

Στην σύλληψη του 41χρονου Ελληνοπόντιου που τραυμάτισε με μαχαίρι ομοεθνή του είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυκτα χθες και ενός 34χρονου συγγενή του  προχώρησε η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 41χρονος συνελήφθηκε στις 23 :45 όταν βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στην Πάφο.


Χθες βράδυ συγγενής του 41χρονου, και συγκεκριμένα 34χρονος ομογενής, μετέβη στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη προκειμένου να οδηγήσει το αυτοκίνητο του σε ασφαλές σημείο.

Ύστερα από πληροφορίες που εξασφάλισαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου , ανέμεναν τον 34χρονο ο οποίος τους οδήγησε τελικά στο σπίτι του όπου είχε παραχωρήσει άσυλο στον 41χρονο Ελληνοπόντιο.

Η Αστυνομία προχώρησε ακολούθως στην σύλληψη τόσο του 41χρονου δράστη του επεισοδίου όσο και του 34χρονου συγγενή του που τον φιλοξένησε μετά το συμβάν.

Το επεισόδιο σημειώθηκε χθες όταν σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου 42χρονος Ελληνοπόντιος μετά από τραυματισμό του από ομοεθνή του με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Λόγω της κατάστασης της υγείας του 42χρονου κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.  Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Αιτία του καυγά ήταν ο χώρος στάθμευσης στην πολυκατοικία που διαμένουν και οι δύο.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΑΧΡ)